Πληροφορίες

Home / Πληροφορίες

Η Εταιρία Chatzigiannis Yacht ιδρύθηκε το 2000

με σκοπό να σας ταξιδέψει στις όμορφες Ελληνικές Θάλασσες και να σας χαρίσει αξέχαστες διακοπές.

Ταξιδέψτε

με ασφάλεια και άνεση

Απολαύστε

υψηλού επιπέδου παροχές και εξυπηρέτηση

Ζήστε

μοναδικές εμπειρίες

Βιογραφικό Σκίππερ

Η αφετηρία της επαγγελματικής μου πορείας στο χώρο της ιστιοπλοίας, ξεκίνησε το 2000, όταν για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκα στο όμορφο νησί της Σάμου με την οικογένειά μου.

Έκτοτε έως & σήμερα, η αγάπη μου για την ιστιοπλοΐα με κέρδισε, με αποτέλεσμα να λάβω μέρος σε πολλές σχετικές δραστηριότητες, αγώνες, εκπαιδεύσεις & εν τέλει να ασχοληθώ με το yachting επαγγελματικά. Φεβρουάριο 2020 ξεκινάμε με το νέο απόκτημά μας ,από ΒΔ Γαλλία με το νέο 450f Lagoon Catamaran το οποίο θα συμπληρώσει το στόλο μας με την Luxury παρουσία του. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι γύρω στις 4 εβδομάδες( 1 μήνας), διασχίζοντας Βισκαικό Κόλπο ( Ατλαντικό Ωκεανό) -Πορτογαλλία- Γιβλαταρ – Μεσόγειο Θάλασσα – Αδριατική – Ιόνιο Πέλαγος – Κορινθιακό Κόλπο –  Αιγαίο Πέλαγος & επιστροφή από τις Βόρειες Σποράδες στη βάση μας στο Βόλο.( Skipper Dimitrios Chatzigiannis Owner ).

1999

Έναρξη με το Ν.Ο. Σάμου της ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης.

2001

Απόκτηση Διπλώματος Ιστιοπλόου Ανοικτής Θαλάσσης.

18 έως 25 Αυγούστου 2001

Συμμετοχή στους Α΄ Διεθνής Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης «AEGEAN REGATTA 2001″.

2003-2006

Συμμετοχή σε τοπικούς αγώνες ιστιοπλοΐας στο Βόλο.

2006 προς το Σεπτέμβριο

Απόκτηση του «ASSANTE», του πρώτου σκάφους του στόλου (Bavaria 36), με το οποίο κέρδισα πολλά κύπελλα από τοπικούς αγώνες, αλλά και από τους «AEGEAN REGATTA».

2007

Μεταφορές σκαφών από Κώ – Κυκλάδες – Λαύριο – Καλαμάκι (Πειραιάς) – Λευκάδα & Βόλο, ως skipper πλέον.

2009

Απόκτηση του δεύτερου σκάφους, ενός «JEANNEAU» 49ft και δραστηριοποίηση αποκλειστικά πλέον επαγγελματικά & μόνο με το yachting, έχοντας δύο σκάφη, ένα 49ft 2006 & ένα 40ft «Oceanis Beneteau» του 2009.

Φεβρουάριος 2015

Μεταφορά από τη Γαλλία του νέου Σκάφους, ενός «469 Jeanneau», διασχίζοντας Μεσόγειο Θάλασσα – Αδριατική – Ιόνιο Πέλαγος – Αιγαίο Πέλαγος με σύνολο 1500 ναυτικά μίλια περίπου.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ;

Επιλέξτε με ποιο σκάφος θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας.