ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Στην Chatzigiannis Yachts θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το ταξίδι σας.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

ΟΔΙΚΩΣ
Είτε έρχεστε από νομούς της Μακεδονίας και Θράκης είτε από την Αττική, Πελοπόννησο και Ήπειρο, μπορείτε να ακολουθήσετε την εθνική οδό και να φτάσετε στην πόλη του Βόλου. Στη συνέχεια εντοπίστε τη θέση μας (μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες της επικοινωνίας) στην παραλία της πόλης και κάποιο μέλος της ομάδας μας θα βρίσκεται εκεί για να σας καλωσορίσει.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Όσοι έρχεστε στη Μαγνησία από το εξωτερικό, θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει αεροδρόμιο στη Νέα Αγχίαλο (VOL), πόλη που απέχει περίπου 20 χλμ από το Βόλο και εξυπηρετεί πτήσεις από και προς διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Φθάνοντας εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στην υποδοχή ή με λεωφορείο να φτάσετε στην πόλη του Βόλου. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τα αεροδρόμια Μακεδονία (SKG) ή Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH). Όλα τα αεροδρόμια διαθέτουν υπηρεσίες TAXI. Ενδεικτικές αποστάσεις:

  • Από τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Μακεδονία προς το Λιμάνι του Βόλου: 237χμλ. (2ωρ. 30λ.)
  • Από τον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου προς το Λιμάνι του Βόλου: 47χμλ. (41λ.)
  • Από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος προς το Λιμάνι του Βόλου: 345χλμ. (3ωρ. 29λ.)

ΜΜΜ
Διαφορετικά, μπορείτε να έρθετε στο Βόλο χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τόσο ο σταθμός των τρένων όσο και ο σταθμός των υπεραστικών λεωφορείων βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και πολύ κοντά στο λιμάνι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε για δρομολόγια στο trainose.gr και ktelvolou.gr.